A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Kövér Erika, a Sugarloaf egykori énekesnője jó ideje polgári foglalkozást űz, jelesül egy irodában dolgozik. A zenétől azonban nem tud elszakadni.

Kövér Erika


Kövér Erika jelentkezett a kemma.hu hírportál Kemma-lány versenyére. Fotóit elnézve nem volt elhamarkodott a döntés. „Jelenleg irodai munkát végzek, civil életet élek” – mondta el a kemma.hu megkeresésére Kövér Erika. Természetesen a zenét sem hanyagolja el, vannak tervei a jövőre. Olasz slágereket énekelne lemezre, ezt szeretné elvinni a kiadókhoz. Egy ismert énekessel egy másik projekten is dolgoznak, R&B-s, popos dalokat terveznek, de erről egyelőre most még többet nem szeretne elárulni.

A Sugarloaftól sem szakad el végleg. A zenekar tavaly volt tíz éves, a Művészetek Palotájában tavaly nyáron tartott koncertre – ahogyan a csapat korábbi énekeseit – Erikát is meghívták. „Ez a Sugarloaf már nem az a Sugarloaf, mint az én időmben, az eredeti bandából csak Tóth Szabi maradt az alapító tagok közül. Én is már a harmadik énekesük voltam, utánam következett Dér Heni. Nem tartom a kapcsolatot egyikükkel sem. Bár egy ideig Dér Heni még kereste a társaságomat” – meséli Erika.

Erika 2001-ben került a zenekarba, amikor is egy castingon keresett új énekest a Sugarloaf. Végül szakmai okok miatt szakítottak 2006-ban. „Nehéz időszak volt számomra visszacsöppenni a hétköznapi életbe. Vendéglátósként, ingatlanosként és albérlet-közvetítőként is dolgoztam a Sugarloaf után” – tette hozzá az egykori énekesnő, aki merő kíváncsiságból jelentkezett az „alig-ruhás" versenyre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

Bőrgomba, körömgomba