Babapiskóta torta

Ha kevés az időnk, illetve ha kezdő szakácsnők vagyunk, akkor tökéletes megoldás ez a különleges desszert. Próbáljuk ki.

Hozzávalók:
5 dl tej, 1 csomag pudingpor
1 doboz babapiskóta
4-5 evőkanál cukor, 1 rumaroma
ízlés szerint kevés mazsola   

Elkészítés:
A pudingot készítsük el az előírás szerint. Egy tálba kevés tejet öntsünk, keverjük el rumaromával. Ebbe forgassuk a piskótákat.

Egy közepes méretű tálat rakjunk ki körbe ezekkel a piskótákkal úgy, hogy az alját teljesen befedjük.

Szórjunk egy kevés mazsolát a rétegre, majd öntsük rá a puding felét, fedjük be újra egy sor piskótával.

A rétegezést addig folytassuk, amíg el nem fogy a hozzávaló. Kb. 4 órára tegyük hűtőszekrénybe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba