Birtokán szenvedett csúnya balesetet George Clooney!

Egy svájci magánklinikára szállították George Clooney-t, miután balesetet szenvedett olaszországi birtokán. Nem a motor volt a hibás.



Bár eredetileg az volt a célja a sármos színésznek, hogy boldogan élvezze csendes magányát Európában, egyelőre nem sok esélye van rá. Az újságírók ugyanis szinte folyamatosan ott sertepertélnek az olaszországi Comói-tó partján fekvő birtoka körül, újabb és újabb történetekkel előállva. A legutóbbi például arról szólt, hogy a közismerten motorbolond Clooney Svájcban zúgott el járgányával és csúnyán eltörte a karját. A hír második fele ugyan igaz, és valamilyen formában még az alpesi ország is képbe kerül, csak nem úgy, nem ott, és nem akkor…
Az nem úgy volt…
Megunva a lapok találgatásait az amerikai színész sajtószóvivőjén keresztül üzente meg az igazságot, miszerint valóban eltörte a kezét, de sokkal fatálisabb módon. Saját birtokán csapott rá egy ajtót, majd ezt követően szállították Svájcba, egy az otthonától 40 kilométerre található magánklinikára.

Beperli a lelkiismeretlen fotóst
A színész azonban nem az újságírók, hanem a lesifotósok ellen üzent hadat nemrégiben. Történt ugyanis, hogy két bulvárlapban is megjelent egy fotó, melyen, a színész birtokán félmeztelenül látható egy 13 éves kislány. A paparazzo, remélve, hogy lencsevégre kaphatja a Clooney-t új barátnőjével, Elisabetta Canalis-szal (a birtokháborítás határát súrolva) felmászott a villa kerítésére és lefényképezte az ablakon keresztül a ház egyik vendégét a szobájában, miközben éppen átöltözött. A gusztustalan közjátékot a színész nem is hagyta szó nélkül. „Bepereljük a két lapot és a fotóst. Olaszországban illegális valakinek felmászni a kerítésére és képeket készíteni egy 13 éves lányról a hálószobájában. Ez a magánélet súlyos megsértése!”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba