Már csak az elvonó segíthet?

Nem először vendégeskedik valamelyik rehabilitációs központban az 52 éves színésznő. Melanie Griffith férje nélkül talán már nem is élne.

Az ugyan már nem újdonság, hogy Melanie Griffith elvonókúrára vonul, de most Antonio Banderassal kötött házassága a tét. Nem akárhol próbálják leszoktatni az önmagára és környezetére is káros szenvedélyéről, mint Utah állambeli Cirque Lodge központban, amely az alkoholista sztárok kedvelt regenerációs mentsvára. Gyógyult itt már az elmúlt években Kirsten Dunst, Eva Mendes és Lindsay Lohan is – tudta meg a Daily Mail.

Utolsó sansz?
Az utóbbi időben filmjei helyett leginkább féltékenységi rohamairól hírhedt színésznőnek már korábban is meggyűlt a baja a tudatmódosító szerekkel. A hetvenes, nyolcvanas években időről-időre a drog és az alkohol rabjává vált, ami miatt végül ’88-ban került egy rehabilitációs központba. Jó egy évtizeddel később a gyógyszerek okozta mámor miatt kellett kezelni. Mára olyan állapotba került, hogy – egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint –, kitartó férje nélkül már rég halott lenne. Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkohol-, vagy valamely drog kerekedett a szőke színésznő fölébe, az azonban biztos, hogy családja ezúttal még teljes mellszélességgel mellette áll.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba