Milla Jovovich férjhez ment, de továbbra is tüzel!

Több kudarcba fulladt házasság és kapcsolat után újra kimondta az igent Milla Jovovich. Az ifjú házasok saját házuk udvarán pecsételték meg sorsukat.


Saját Beverly Hills-i villájuk kertjében ment hozzá Paul Andersonhoz (44) a színésznő (33). A vendégeket, akik között a legnagyobb név Patrick Dempsey-é volt, hamisítatlan flamenco muzsika fogadta. A röpke, mindössze húszperces ceremónián a menyasszony hosszú, fehér ruhában lépkedett el az ünneplők sorfala előtt, haja hullámokba volt rendezve, a tincsek közé piros virágokat tűzött a fodrász. A vőlegény bézs öltönyt viselt. Az igen elhangzása után a vendégek tapsolni kezdtek. Az ifjú házasok háromszor csókolták meg egymást örömükben. A modell-színésznő és a rendező 20 hónapos kislánya, Ever Garbo bájos kis balerina ruhában vonult anyukája oldalán. Jovovich és Anderson a Kaptár 2002-es forgatásán habarodott egymásba, a színésznőnek ez már a harmadik házassága: az első két hónapig tartott, Luc Besson rendezőnek pedig egy évig volt a felesége. Tőle ’99-ben vált el.

Fegyverek közt szabadon
Ezek után csoda, hogy egyáltalán valaki ismét feleségül vette a modellt. Hátha még furcsa hobbijára gondolunk. Milla ugyanis mániákus fegyvergyűjtő. Állítólag lakásuk is tele van géppuskákkal, különböző márkájú lőfegyverekkel. Így nevelgeti közel két éves kislányát a színésznő. Igaz, azt nem tudni, párja, Paul W.S. Anderson rendező mit szól neje gyűjtőmániájához, ám biztosan nincs elragadtatva attól, amit Jovovich mondott nemrég: „Nagyon sok fegyverem van otthon. Persze ez nem jelenti azt, hogy egész nap tőröket meg kardokat élesítek, de kiskorom óta nem babákat gyűjtök, hanem például ninjakardokat. Remek késeim is vannak, amelyekkel legalább olyan jól lehet uborkát és vadhúst szeletelni, mint zombikat öldösni”.

Ahogy Milla a fegyvereket, úgy újdonsült férje őt imádja mániákusan. Talán ez az oka annak, hogy Paul képes szemet hunyni felesége cseppet sem hétköznapi gyűjtőszenvedélyén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba