Retusálás nélkül, avagy tippek a narancsbőr ellen!

A nagy forróságban a sztárok is előszeretettel napfürdőznek, az átlagemberek nagy örömére, hiszen ilyenkor láthatjuk: az ő testük sem tökéletes. Nekünk sem kell szégyellni tehát a kisebb hibáinkat!
 
Íme a jótékony technika nélküli igazság. Britney fenekén is láthatók a mély gödröcskék.

A narancsbőr olyan sokak általistenített nők életét is megkeseríti, mint Britney Spears, Donatella Versace, Beyoncé vagy Jennifer Lopez. Hiába a hírnév és a tökéletes képek, amikor a fotó retusálatlan formában jelenik meg, láthatjuk: az ő életüket is megkeserítik a kis gödröcskék és a hurkácskák.

Zöldséggel és gyümölccsel a cellulitisz ellen!

A szervezet a méreganyagokat csomagolja zsírpárnákba, így különítve el őket, hogy ne okozzanak betegségeket. Ezért fordulhat elő, hogy vékony lányok is ugyanúgy lehetnek narancsbőrösek, mint a teltebbek. Elsősorban tehát erőteljes méregtelenítés szükséges ahhoz, hogy a bőr kisimuljon: a rengeteg friss zöldség és gyümölcs alapvető fontosságú. Ugyanakkor a túlzottan zsírszegény táplálkozás sem használ, sőt csak lelassítja a folyamatokat. Ahhoz, hogy a szervezet „cserélni” tudja a zsírszöveteket, rengeteg természetes olajra van szüksége, amit az olajos magokban vagy a halban találunk, de maguk a hidegen sajtolt olajok is fontos szerepet játszanak. Ráadásul energiát és teltségérzetet adnak, rostokkal kombinálva pedig tökéletesen gyorsítják az anyagcserét.

„Nem vagyok már 25”

Cindy Crawford is gazdagítja azon sztárok hosszú-hosszú listáját, akik a narancsbőrrel küzdenek. A szupermodell a Redbook magazinnak vallott a cellulitisz ellen folytatott örök harcáról. „Bevallom, nekem is van narancsbőröm. De néha azt mondom magamnak: kit érdekel, bikiniben leszek, és kész. Nem vagyok már 25, 43 vagyok. Ez néha különösen nyomasztó, főként, amikor a National Enquirer szeretne rólam egy képet készíteni. Vigyázok rá, hogy ne éljek másként azért, mert figyelnek rám. Szóval azt mondom magamnak: igenis bikiniben leszek, nem takarom el magam. Egy rossz kép csak megerősíthet.”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba