Milliókért szépül Nicole Kidman

Egy amerikai magazin kiszámolta, mennyibe kerül Nicole Kidmannek, hogy így nézzen ki.



Nicole Kidman egy sportkocsi árát keni magára egy évben! Az Oscar-díjas színésznő kedvenc kozmetikai szerei a legdrágábbak közül valók. Egy amerikai magazin kiszámolta, hogy a különböző krémek, púderek, festékek egy év alatt egy kisebb vagyont emésztenek fel, és ehhez társulnak még a szépészeti beavatkozások is.
Nicole a legmenőbb klinikán szépül kéthavonta, ahol a szállás is többe kerül, mint a világ legkomolyabb luxusszállodáiban! A számolgatásban még nincsenek benne a ruhák, az ékszerek és a kiegészítők, amelyekből szintén a legtrendibb és a legdrágább dukál a színésznőnek, ráadásul kétszer sosem viseli ugyanazt a kreációt. Számára mindez meg sem kottyan, hiszen a legjobban fizetett hollywoodi sztárok közé tartozik: 2007-ben például közel 40 millió dollárt keresett!

Nicole Kidman igazi veteránnak számít a vörös szőnyegen, de huszonhat éves pályafutása alatt sem sikerült megtanulnia normálisan kifesteni magát.A Nine című musical premierjére nagyon készült Nicole Kidman, hiszen rengeteg csinos kolleginájával együtt szerepel a filmben.
De mégis sikerült elrontania a nagy eseményt a sminkjével. A púderja ugyanis nem volt megfelelően eloszlatva az arcán, így az egész orra, és a szeme alatti rész fehér poros volt. Úgy nézett ki, mint aki egy sütödéből rohant a bemutatóra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba