Szoknya divat

Bár a szebbik nem képviselői körében alaposan megoszlanak a vélemények a szoknyaviselést illetően, egyesek kimondottan nadrágpártiak, a melegebb évszak beköszöntével a szoknya mégiscsak dögösebb, s egyúttal praktikusabb viseletnek is számít. A tavasz, a madárcsicsergés, a szerelem még a nadrág megrögzött híveit is elcsábíthatja egy-egy szoknyaköltemény erejéig. De mit viseljünk 2010-ben, ha nemcsak szexik, de valóban trendik és divatosak is szeretnénk lenni?



Az idei nyár a retro és a hippi divat jegyében telik. Szinte azt is mondhatnánk, nincs új a Nap alatt, vagy inkább azt, nagyon is sok régi darab vár arra, hogy egy kicsit leporoljuk őket. A szezon abszolút slágere a bőrszoknya lesz, melyet különböző fazonokban álmodtak meg idén a nagy designerek. Divatos lehetsz egy szexi miniben, de a testhez álló ceruzaszoknya is abszolút trendi, akárcsak a homokóra alkatot kölcsönző, magasított derekú darabok, melyekért már tavaly is előszeretettel merészkedtek vissza a múltba a legendás divatházak.

Az időutazás folytatódik! A romantikus, fodros, virágékes darabok is az idei nyár nagy slágerei lesznek, pláne, ha finom selyemből készültek. És persze az örök farmer mininek sem áldozott még be, kedvenc szoknyácskáknak maximum színe világosodott néhány árnyalattal. Nagyon trendi lehetsz egy csíkos, buggyos hatású, hagymafazonú miniben is, ha a megfelelő kiegészítővel, fényes, feszes, netán sportosabb térdzoknival passzintod.

A ’80-as években már egyszer feltámasztott, hosszú hippi szoknyák is tovább tartják maguk, melyeket most sportosabb, lazább, nyomatokkal ékített felsőrészekkel ildomos viselni. És ha már hosszúszoknya, jöhetnek a testhez állóbb darabok is, persze csak, ha kellőképp fel vannak sliccelve Versace után szabadon.

Kellően merész perszónák előadhatják egy extrém, áttetsző aligruhácskában is, de a tüllös szoknyarész egy hiperszexi forrósort fölött is rendkívül jól mutat.

Apropó forrósort! A szoknyák sorában kakukktojásnak ható mini naci nemcsak a 2010-es esztendő nagy újra felfedezettje, a szinte nyakig felvágott darabok a pantallópártiak szívét is megdobogtathatják. Igaz ugyan, hogy ehhez a szetthez tökéletes, hosszú láb szükséges, ahogy az is, hogy ezekben a falatnyi sortocskákban többet mutatunk, mint adott esetben egy szoknyában. Döntse el ki-ki, mit szeretne, hisz a vásár tényleg szabad!

A legdivatosabb színek címét 2010-ben a királykék és fűzöld mellett, a narancs, a lila, a piros, és a hússzín érdemelte ki. A szoknyák  viselését és a színek párosítást is érdemes kitanulni, nem mindenki érzi ezt olyan profin.

2008, 2009, 2010! Most!  Lányok nadrágok le és szoknyákat fel! Tavasztól ősz végéig legyen nagyon jó mindenkinek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba