Mandy és Miley még mindig barátok

Miley Cyrus és Mandy Jiroux Hollywood leghíresebb barátnői voltak, de egy idő után elszakadtak egymástól. Mandy állítása szerint nem romlott meg a kapcsolatuk és még mindig barátok.

Mandy és Miley még mindig barátok


Miley Cyrus és Mandy Jiroux a leghíresebb barátnők voltak. Együtt vásároltak, buliztak és csinálták a Miley & Mandy Show-t. De egy idő után –mint minden hollywoodi celebbarátnő – ők is „feloszlottak”, és külön utakon kezdtek járni. Mandynek beindult a karrierje a BeachGirl5 nevű lányzenekarban, Miley pedig sorra kapta a jobbnál jobb filmszerepeket. De mindezek ellenére a két lány még mindig tartja a kapcsolatot.

„Nem látjuk egymást olyan gyakran, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Mostanában rengeteget dolgozom a lányokkal, és ő is teszi a dolgát. De azért tartjuk a kapcsolatot. Mellesleg meghívott a 18. szülinapi bulijára is” – nyilatkozta Mandy

Beszélt a Cyrus-szülők válásáról is. Elmondása szerint Miley nagyon sokat foglalkozik a dologgal. „Igen, szóba került néha ez is. Ő egy nagyon erős lány. Van négy testvére, együtt majd átvészelik.”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba