3 egyszerű út a mitesszermentes bőrhöz

Ha már eleged van a kis fekete vulkánjaidból, ideje kipróbálni néhány módszert az eltüntetésükre!


3 egyszerű út a mitesszermentes bőrhöz
3 egyszerű út a mitesszermentes bőrhöz

  1. Soha ne hagyd ki a hámlasztást! Bőrtípusodnak megfelelően már többféle arcradír is rendelkezésedre áll, hogy naponta megtisztítsd pórusaidat, és megóvd őket az eltömődéstől. Ha érzékeny a bőröd ügyelj arra, hogy a radír szemcséi nagyon finomak legyenek, hogy ne sértsék fel a bőröd! Ha bőröd nagyon zsíros olyan terméket válassz, amely szalicil savat tartalmaz, mert ez segít megszabadulni a fölösleges faggyútól, ami szintén eltömítheti a pórusokat!
  2. Használj pórustisztítót! Ez már többféle formában is kapható (krém, folyadék, vagy akár szalag). Ezek a termékek általában úgy működnek, hogy miután bekented velük az arcod, 10-15 perc száradás után le kell mosni, vagy a fásli szerű szalagot le kell húzni az orrodról. Ezek erős szerek, így hetente maximum kétszer használd őket, mert kiszáríthatják vagy irritálhatják a bőröd!
  3. A pattanások kiszárítására már többféle krém és ceruza is rendelkezésedre áll, amelyek elszívják a nedvességet a pattanásból, így kiszárítják azt. Ezeket nem csak mitesszerek, de pattanások kezelésére is jól lehet használni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba