Alföldi bárányhús

Hozzávalók:
25 dkg fehér bab
2 fej hagyma
1 evőkanál vaj
5 dkg füstölt szalonna
40 dkg bárányhús
4 sárgarépa
1 zeller,
3 burgonya
2 gerezd fokhagyma
só, bors, babérlevél, petrezselyemzöld.

A babot előző nap beáztatjuk. A kockára vágott hagymát a szalonnával megpirítjuk. A húst, a répákat, a zellert feldaraboljuk. Az egészet 1,5 l vízben 1 órát főzzük. Ezután hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát, sót, borsot, a babérlevelet, és még 20 percig

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba