5 party frizura ötlet

Születésnapok, bulik, összejövetelek várnak rád, ahol számos emberrel fogsz találkozni, tehát szépnek kell lenned!

Már épp elég gondot jelent a megfelelő estélyi/buli öltözet kigondolása, de a hajadnak is jól kell állnia! Következő ötleteinkkel felkészülhetsz a nagy eseményekre. Jól illenek elegáns koktélruhákhoz, szexy szerelésekhez, vagy alkalmi estélyikhez is.

Hajpánt

Rengeteg lehetőséget kínálnak a hajpántok. Viselheted kontyokhoz, de kiengedett vagy félig feltűzött frizurához is. A hajpánt kiegészítő, amelynek találnia kell öltözékeddel és többi kiegészítőddel. Idén divatosak a csipkés, arany- és ezüstköves hajpántok, de a széles fehér és keskeny szaténszalagok továbbra is klasszikusak maradnak. Nagyszerű módja a gyors frizurák elkészítéséhez a hajpánt, a legegyszerűbb hajból is különleges hajviseletet varázsol.



Színes tincsek

A legegyszerűbb frizurát is azonnal feldobhatsz, ha fényt vagy mélységet adó eltérő árnyalatú tincseket festetsz bele. A fiatalosabb vad csajok, bátran választhatnak vörös, kék és egyéb árnyalatokat (érdemes lemosható festékkel kísérletezni). Elegáns megjelenéshez alig eltérő tónusokkal szabad csak játszani. Tipp: a fentről lefele sötétedő frizura idén nagy trend, akkor mutat a legjobban, ha alig pár árnyalat különbség van a hajszínek közt, illetve ha az átmenet nem drasztikus.



Kontyok

A legegyszerűbb balerina kontytól, a francia csavaron keresztül, a fonott haj-alkotásokig bármit elkészíttethetsz. Nappali viselethez a magasra emelt, egyszerű csavart kontyot ajánljuk, míg éjszakára az alacsonyabb, fonott vagy csavart változatokat. Tekints meg további kreatív kontyokat.



Retro hullámok

A 20-as éveket idéző elbűvölő hullámokat forró hajcsavarókkal alakíthatod ki. Ezek a hullámzó fürtök tényleg a legragyogóbb frizurák különleges eseményekre. Akkor mutatnak a legszebben, ha ragyogást adó pakolással kezeljük előtte és fényt adó hajsprével fújjuk be.



Hajfonatok

A fonott haj idén éli fénykorát. A vidékilány-stílusú koronafonat, vagy a különleges fonott kontyok, esetleg a frufru körfonatú frizurák mind-mind különleges hajviseletek. Nappal akár a copfodat is befonhatod, hisz egy egyszerű fonattal azonnal valami különleges allűröd lesz. A fonatokba belefonhatsz színes szalagokat, arany/ezüst zsinórokat, hogy még különlegesebb hatásuk legyen.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba