Étcsokis-narancsos marcipángolyó

Hozzávalók:
25 dkg fehér marcipán
10 dkg étcsoki
kb. 5 dkg kandírozott narancshéj

Elkészítés:
1. Vágjuk kis kockákra a marcipánt és tegyük egy keverőtálba.

2. Apró darabokra vágjuk, törjük szét az étcsokit (akár le is reszelhetjük), és adjuk a marcipánhoz.

3. Apróra vágott kandírozott narancshéjat is tegyünk hozzá, majd jól gyúrjuk össze.

4. Kissé nedves kézzel formázzunk a masszából golyókat, és néhány órára tegyük hűtőbe.

Megjegyzés:
Marcipánimádóknak kötelező!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

Krémes méhcsípés

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel