Étcsokis-narancsos marcipángolyó
Hozzávalók:
25 dkg fehér marcipán
10 dkg étcsoki
kb. 5 dkg kandírozott narancshéj
Elkészítés:
1. Vágjuk kis kockákra a marcipánt és tegyük egy keverőtálba.
2. Apró darabokra vágjuk, törjük szét az étcsokit (akár le is reszelhetjük), és adjuk a marcipánhoz.
3. Apróra vágott kandírozott narancshéjat is tegyünk hozzá, majd jól gyúrjuk össze.
4. Kissé nedves kézzel formázzunk a masszából golyókat, és néhány órára tegyük hűtőbe.
Megjegyzés:
Marcipánimádóknak kötelező!
25 dkg fehér marcipán
10 dkg étcsoki
kb. 5 dkg kandírozott narancshéj
Elkészítés:
1. Vágjuk kis kockákra a marcipánt és tegyük egy keverőtálba.
2. Apró darabokra vágjuk, törjük szét az étcsokit (akár le is reszelhetjük), és adjuk a marcipánhoz.
3. Apróra vágott kandírozott narancshéjat is tegyünk hozzá, majd jól gyúrjuk össze.
4. Kissé nedves kézzel formázzunk a masszából golyókat, és néhány órára tegyük hűtőbe.
Megjegyzés:
Marcipánimádóknak kötelező!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése