Gyönyörhozó praktikák - Az orgazmus tanulható

Nehogy azt hidd, csak neked jelent időnként gondot az orgazmus elérése. Szeretnéd tudni, mi okozhatja azokat a görcsöket, amelyek megakadályozzák, hogy az élet egyik legnagyobb ajándéka a tiétek lehessen? Íme, egy kis orgazmustréning kezdőknek és haladóknak.



Az ún. Jobbszex tréning profi módon segít választ találni minden szemérmesen megfogalmazott kérdésedre - többek között azokra is, amelyeket sose mertél feltenni. Mert szégyelled, mert magadnak sem vallod be, hogy nem sikerült még eljutnod a csúcsra. Vagy ha mégis, azt csupán egyszemélyes játékok során sikerült csak kicsiholni a csiklódból...

Orgazmus-piramis
Sok nő azt hiszi, hogy tökéletesen ismeri a saját testét, pedig a témával ismerkedők jelentős része komolyan megdöbben, amikor először szembesül azzal, hogy az izmok milyen bonyolult szalagrendszere csalogatja elő az orgazmust. És talán nem árulunk el titkot azzal, ha elmondjuk, hogy a kéj-izmok a legtöbb lánynál már egészen fiatal korban engednek feszességükből - olykor épp a túlzott és nem megfelelő módon végzett testedzés miatt. Már egészen fiatalon tisztában kellene lenni azzal, hogy milyen mozdulat vagy terhelés hat negatív módon a gát- vagy hüvelyizmokra.
Máskor a babavárás vagy a szülés miatt válnak renyhévé az izmok, ez ellen előtte és utána lehet és kell is védekezni, mert tetszik vagy sem, a laza, kitágult hüvely nem azt az örömöt nyújtja a pasiknak, mint amit előtte már megismert.

Gyúrj a gyönyörre!
Ehhez azonban ismerni kell azokat a gyakorlatokat, amelyek segítségével a kitágult izmok ismét feszessé varázsolhatók.

A nagy G-pont-buli
A 20. század egyik legnagyobb felfedezésének mi nők, tagadhatatlanul a G-pont felfedezését tarthatjuk. Csakis a megfelelő kapcsoló felkattintásával lehet bizonyítékot szerezni arról, hogy a hüvelyi orgazmust biztosító szuperérzékeny pont létezik. Pedig a női test anatómiája nem annyira bonyolult, elég, ha magunk elé képzeljük a csiklót, amely egy körülbelül olyan méretű szerv, mint a férfiak pénisze, csak nem a külvilág, hanem a test belseje felé terjed. Tulajdonképpen egy körülbelül 10-13 centiméter magas piramis, amelynek csak a csúcsa látható. A G-pont pedig az a terület, ahol a csikló kiszélesedő része és a hüvely összesimul, találkozik. Ez a rész nagyon jól ingerelhető, főleg akkor, ha a pasit megtanítjuk arra, hogy milyen technikával tudja elérni, hogy a csikló belülről, a hüvelyen át, juttasson téged orgazmushoz.

A tested szerethető...
Ha a serdülőkori próbálkozások, a test szégyen nélküli felfedezése elmaradt, nem késő most, akár egy tréningen megtanulni azt, hogy pontosan hol és mit érints meg ahhoz, hogy rád leljen a gyönyör. Nagyon fontos, hogy először csak kézzel keresd meg a titkos pontokat, ha ugyanis csak eszköz (pl. vibrátor) segítségével tanulod meg elérni a gyönyört, a tested nagy valószínűséggel nem lesz képes a normál aktus alatt élvezethez jutni. A páros szex alatt ugyanis azokra az extra erős ingerekre lesz majd szükséged, amelyeket egy magas fokozatra kapcsolt vibrátor tud adni - hidd el, nincs az a lelkes, erős és ügyes férfi, aki képes lenne erre. Nagyon fontos az is, hogy ha te már tudod, hogy mi okoz gyönyört neked, azt a partnerednek is megtanítsd. Arra is hívd fel a figyelmét, hogy egy nőnek több időre van szüksége ahhoz, hogy a csúcsra jusson, épp ezért nagyon fontos a megfelelő idejű előjáték (simogatás, érzéki csókolózás, a másik testének a felfedezése) is. A férfiak pedig ne feledjék: a csikló nem egy kapcsoló, amit ha megnyomnak, akkor automatikusan érkezik a gyönyör. Az előjáték alatt csak akkor kell hozzáérni - és csak nagyon-nagyon finoman -, ha már a nő könyörög azért, hogy a férfi végre érintse meg...

Rozsdás horgonyok?
A gyönyör tehát tanulható. És szinte biztos, hogy ha fizikai akadálya nincs, vagyis a szervezet egészséges, akkor minden férfi és minden nő képes az orgazmusra. A tanulási folyamatba azonban olykor hibák csúszhatnak. Az is előfordulhat, hogy gyermekkori "élmények" miatt nem sikerül orgazmushoz jutnod. pl. elég, ha valakinek a tudatalattijába beépült a kép, ahogy véletlenül meglátta a szüleit szeretkezés közben, esetleg az első szexuális érintkezés volt túl korai és inkább kellemetlen vagy esetleg fájdalmas, mint örömteli, vagy ha a fiúk önkielégítés közben túl gyors gyönyörre törekedtek. A tréning egyik legfontosabb feladata az, hogy képessé válj ezeket a horgonyokat felszedegetni. Ne feledd: ez nem megy egyik napról a másikra, és az se baj, ha mindezt nem egyedül, hanem szakember segítségével teszed meg.

Az elfogadás iskolája
Ahhoz, hogy a szexuális élet örömmel teli és gazdag legyen, nagyon kell szeretni a férfiakat, és tulajdonképpen el kell fogadni őket olyannak, amilyenek. Be kell látnunk, az idő megváltoztatta a szerepeket is, és ha szerető szemmel figyeljük őket, láthatjuk, hogy a pasik mennyire bizonytalanul téblábolnak ebben a megváltozott világban. Amilyen ütemben erősödik az önbizalmunk, úgy válnak egyre bizonytalanabbá ők. Igaz ez a szexualitásra is, hiszen egyre nagyobb elvárásokat fogalmazunk meg feléjük, már-már csak az ő vállukra helyezve a felelősséget a mi orgazmusunkért is, pedig a gyönyör két ember nagyon bonyolult, összehangolt, vággyal és erotikával teli játékán múlik. Egyik fél sem tehető egy személyben felelőssé, ha a csúcs pillanatnyilag túl magasan van...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba