2011 divat - Csizmák, cipők, félcipők, magas sarkú cipők, alkalmi cipők, szandálok - 1 rész

Platform szandál nyárra

Az idei cipődivat a ruha-trendekhez hasonlóan elég szerteágazó, divatba jöttek - vagy maradtak - a nagyon színes (akár többszínű), a törpesarkú, a horgolt, a sokpántos és a telitalpú cipők is, illetve a lábbeliknél is erősen érződik a 70-es évek hatása, ami elsősorban a vastag talpakban nyilvánul meg. Szinte minden cipőüzlet polcain találtunk ilyen platform szandálokat, ezek közül válogattunk ki ötöt.

Deichmann
Ez a Deichmann cipő képviseli a visszafogottságot és az eleganciát a listán, abszolút klasszikus darab, már ha platformról lehet ilyet mondani. Semleges jellege miatt jól kombinálható, sokféle stílus kiegészítője lehet, és viselhetjük akár munkába vagy komolyabb rendezvényekre is. Akinek szép a bokája, az a fekete cipő mellé vehet fehér vagy világos színű ceruzaszoknyát vagy ruhát, a kettő együtt nagyon különleges kontrasztot alkot.




Buffalo
A Buffalo leginkább platform cipőiről híresült el a vásárlók körében, elég nagy itt a választék tűsarkú és telitalpú cipőkben is, mi most azonban egy fatalpú verziót választottunk. Ez a cipő abszolút a 70-es éveket, a hippi-korszakot idézi modernizált kiadásban: viselhetjük trapéznadrággal, maxiszoknyákkal vagy ruhákkal, de akár sortokkal is, több órás sétákra azonban nem ajánljuk, mert ugyan kényelmes darab, de a viselése hosszú távon elég fárasztó.







Cuplé
A Cuplé cipők ugyan nem a legolcsóbbak a piacon, de mégis ez a márka lett az egyik kedvencünk, új nyári kollekciójuk minden darabját szívesen viselnénk, mert hihetetlenül nőiesek és mindegyikben találunk valami érdekes, apró részletet. Ez a bézs platform az Eco-kollekció része, remek kiegészítője az idei nude-trendnek, de viselhetjük tengerész vagy szafari stílusban is.




Devergo
Az általunk választott Devergo-cipő így elsőre kicsit furcsának tűnhet sportos jellegével, a gumis pánttal és a fűzővel, de felvéve teljesen más, egészen nőies érzetet ad. A gumis pántnak köszönhetően egyébként kényelmesebb is, mint egy átlagos szandál, viszonylag sokat tudunk gyalogolni benne, mert jól tartja a bokát. A legjobban egy szűk vagy egyenes szárú nadrággal mutat.






Zara
A Zara cipő a legelvadultabb az összes közül, nyilvánvalóan nem elegáns alkalmakra szánták a készítői, hanem elsősorban színes ruháink kiegészítőjeként. Szoknyával és nadrággal egyaránt jól mutat, egy átlagos farmer-fehér póló szettbe is színt visz, azonban vékonyka pántja miatt nem ad olyan biztonságérzetet a lábunknak, mint például a Devergo platformja. Ettől függetlenül egy nyári, szabadtéri buliba tökéletes választás.




Vichy
Széles, keresztezett bokapántokkal. Vichy kockás szövet textil felsőrésszel és béléssel. Törtfehér színű sertésbőr belső talprésszel, zsinórral borított kaucsuk külső talprésszel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba