Divat Trend - A tökéletes ruhatár - A Nők Lapja

A mostani divat nem a trendekről szól. Olyan szavakkal tudnánk jellemezni, mint a minimalizmus, egyszerűség és klasszikus formák. A legutóbbi néhány szezonban a divattervezők végre az igazi nőre is gondoltak, aki egyszerre konzervatív és romantikus, nőies, egyszerű ugyanakkor szexi is.

divat trend - A tökéletes ruhatár


Aki nem a kifutón lépdel, hanem munkába jár.

Itt az ideje, hogy te is újra felfedezd ruhatárad klasszikus darabjaiban rejlő lehetőséget, vagy végre beszerezz néhányat ezekből a kötelező darabokból.

Amikor azt hallod, klasszikus ruhadarab, biztosan neked is a legalapvetőbb ruhadarabok jutnak eszedbe, amik nem hiányozhatnak egy nő szerkényéből sem. Ezek a fehér ing, fekete kosztümnadrág, kasmír vagy bármilyen kötött kardigán, blézer és egy jó szabású hosszított kabát.

Amikor azt mondom, fedezd fel újra ezeket a ruhadarabokat, tedd ezt ez alkalommal egy kis változatossággal, egy kis fantáziával fűszerezve. A fekete kardigán helyett válassz ezúttal egy vörös színűt, a kabátot derekánál kösd meg egy színes bőr övvel. Egyszerű fehér blúz helyett válassz egy hímzett darabot, amit egy sötét színű nagyobb gyöngyökből álló nyaklánccal is fel tudsz dobni. Ha a bizsuk nem a te műfajod, már egy kicsit bátrabb színválasztással is előnyödre változhatsz. A lényeg, hogy úgy tudsz újítani, hogy közben nem kell túl merésznek lenned és teljesen kivetkőznöd saját stílusodból.

Ruhatárad alap darabja legyen továbbá egy sötétkék lábközépig érő farmer, nagyobb vászontáska, egyenes szárú vászonnadrág, és a legfontosabb a blézer.

A drága beruházásoktól sem kell tartanod. Mivel ezek alap ruhadarabnak számítanak, megfizethetőek. Amennyiben az első üzletben ahová betévedsz, mégsem megfelelőek az árak számodra, nyugodtan menj át a szomszédba, mert ezeket a viseleteket ott is biztosan megtalálod majd.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba