A tervezők fantáziája nem ismer határokat, ha eszement fehérneműk megalkotása a cél

Amennyiben eddig azt hitted volna, a feladatának ellátására tökéletesen alkalmatlan tanga a legagyamentebb fehérnemű, amivel a divatipar valaha is előállt, mélyen tévedsz! Bugyifronton egymást érik a pihent agyú ötletek, és a bizarr ruhadarabok közül jó néhány valóban kapható.





Nászindulót játszik a melltartó

Ilyen például az egyik legismertebb fehérneműmárka színeiben versenyző japán darab, a férjvadász melltartó, amelynek közepén egy (szerencsére a tulajdonos által beállítható) kijelző hozza a világ tudomására, az ifjú hölgynek becslése szerint mennyi ideje van még arra, hogy az oltár elé álljon. Ha sikerül szert tennie a megfelelő vőlegényre, elegendő bedobni egy eljegyzési gyűrűt a menyasszony keblei között elhelyezkedő, szív alakú kis dobozkába, és a szívekkel ékesített fehérnemű máris rázendít a nászindulóra. A tervezők praktikus zsebbel, abban pedig tollal és pecséttel is felszerelték a melltartót, hogy az ara ne jöjjön zavarba, ha alá kell írnia az anyakönyvet.

Modern erényövek

Amennyiben a leendő férj nagy hangsúlyt fektet menyasszonya ártatlanságának megőrzésére, vásárolhat neki kívül selyem-, belül műanyag bélésű, láncokkal felszerelt szüzességőrző bugyit. A középkori erényöv modern változatán a láncok szorossága tetszés szerint állítható, mielőtt rákattintanák az ezüst színű lakatot, de a bizalomszint megnövekedése esetén az egész láncos felszerelés könnyen eltávolítható. Szintén gyanakvó férjek inspirálhatták a lakat helyett földi navigációs rendszerrel ellátott fehérneműszettet. Az elektronikus nyomkövető berendezés a lenge kis csipkés kombiné zsebében rejtőzik, míg maga a bugyi és a melltartó alapvetően díszítő funkciótt lát el. Az alapkivitelű GPS-szel felszerelt változat 500, a bonyolultabb 700 fontért kapható.

Álszőr nő odalent

Csakis tökéletesen szőrtelenített testen mutat igazán jól a pántmentes tanga, amelyről még azt a meglehetősen vékony kis madzagot is eltávolították, amely oly dekoratívan szokott előbukkanni a leguggoló hölgyek nadrágjából. A fehérnemű nevet nehezen kiérdemlő darab mindössze egyetlen aprócska textilháromszögből áll, amelyet alig észrevehető, ragasztós szilikoncsíkok hivatottak a helyén tartani. Aki viszont a testszőrzet megőrzésének lenne a híve, de mégsem saját magán akar először kísérletezni, az beszerezhet egy, a megfelelő helyen álszőrrel ékesített bugyit.

A legtöbb fura fehérnemű a női vásárlóközönséget célozza. Ilyen például a szudoku-mintával díszített bugyi-melltartó kombináció rejtvényfejtőknek, a madártollakból összeállított vagy a csíkokra vágott, hulladék üdítős fémdobozokból font ruhadarab. Szintén a hölgyek érdeklődésére tarthat számot az a fenék nélküli, elöl selyem, hátul semmi alsónemű, amelyet a 16. századi francia divat inspirált. Akkoriban ugyanis az előkelő dámák egyáltalában semmit nem hordtak a ruhájuk alatt. Azzal is csak nők hajlandók kísérletezni – és ők is csak a kifutón –, hogy a fehérneműjüket ne a kiskosztümjük alatt, hanem afölött viseljék. Igaz, egyes vélemények szerint a munkahelyen is lehet ilyesmivel próbálkozni, és az eredmény kétesélyes: azonnali fizetésemelés vagy azonnali felmondás.

Slicc helyett vízcsap

Ám a tervezők gondoltak azért a férfiakra is! Többrendbeli olyan viselet is akad, amelyet kimondottan az uraknak szántak az alkotók. Az egyik elmés, és a hírek szerint Japánban kapható darab érdekessége, hogy elöl a megfelelő helyen vízcsappal látták el, így gazdája szükség esetén slicc helyett ezen keresztül teremthet kapcsolatot a külvilággal. A másik kollekciót alkalmasint fetisisztáknak tervezték, mivel a megszólalásig hasonlít a legszexisebb selyem női fehérneműkre. A kék, zöld, lila és egyéb nőies árnyalatokban kapható, finom csipkével díszített, selymes fényű darabokban azonban az interneten izmos testű arszlánok feszítenek, kétséget sem hagyva afelől, hogy nem női fehérneműkről van szó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba