Döbbenetes állapotban Heidi Klum! - fotók

A sok munka és az anyaság rendkívül megterheli az egykori világelső modell szervezetét. Már a barátai és a családja is aggódik Heidi Klum miatt, akkora a súlyvesztesége.

Döbbenetes állapotban Heidi Klum! Tíz kiló került le a sikeres modellről - fotók
Döbbenetes állapotban Heidi Klum! Tíz kiló került le a sikeres modellről - fotók

Tegnap New York belvárosában fotózták le Heidi Klum szupermodellt, ahogy gyermekeivel indult bevásárló körútra. A Victoria’s Secret gyönyörű Angyalkájának fényei már nem igazán ragyognak, Heidi ugyanis közel tíz kilót dobott le magáról az elmúlt fél évben, ami már aggodalomra ad okot, hiszen az elmúlt tíz évben még nem volt ennyire sovány, mint most.

A fogyás oka a rengeteg munka, mivel az anyaság mellett az üzleti életben is megpróbál sikeres lenni, ez pedig nem kevés erőfeszítéssel jár.

Alig pár napja adott interjút a People magazinnak, ahol arról beszélt, hogy a világon a legcsodálatosabb számára az anyaság és imádja a gyermekeit. "Ha tehetném, minden percemet a gyerekeimmel tölteném. Egyszerűen imádom őket, de ezzel a legtöbb anya így van."

A magazinnak Heidi arról is beszélt, hogy imád a gyerekeivel kirándulni. "A családi programok mindig kedvesek számomra. Van hogy csak elmegyünk sétálni, de az is előfordult már, hogy felültünk egy városnéző buszra és onnan fedeztük fel New York szépségeit."




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba