Kukkants be Blake Lively gardróbjába!

A Gossip Girl üdvöskéje, Blake Lively soha nem jelenik meg ugyanabban a szettben. Imádja a divatot, de nem fogadna fel személyi stylistot, ő maga válogatja a szettjeit. Most bepillantást nyerhetsz a legmerészebb párosításaiba.

Kukkants be Blake Lively gardróbjába!
Kukkants be Blake Lively gardróbjába!

Hosszú lábak, mély dekoltázs

Blake egyik leginkább irigyelt testrésze a lába. Bátran mutogatja is őket rövid sortokban és szoknyákban. Szerinte az elegáns megjelenésnél is megengedett a rövidnadrág, ha azt blézerrel vagy csillogó felsővel párosítjuk. Tökéletes választás volt a fehér, mélyen dekoltált blézer, amit még egy nagy masni is feldob a hasrésznél. De ugyanazt a nadrágot a hétköznapokon is viseli Blake egyszerű bőszabású pólóval és mellénnyel, és nem riad vissza a színes, tarka kiskabáttól sem. Az egyetlen szabály egy ilyen nadrágnál, hogy mindig magas sarkúval viseld, hiszen azt kecsesebbé teszi a lábaidat egy nőies darab.

Farmerben és csizmában

Abban az esetben, ha csak bevásárolni indul, Blake kényelmes, mégis nőies ruhákat szokott összeválogatni. Elengedhetetlen számára egy csőfarmer, de ennél a variációnál már ő sem ragaszkodik a magas sarkúhoz, egy kényelmes bokacsizmában ugyanis több órás shoppingolást is kibír. Blake egyik kedvenc ruhadarabja a bőrkabát. Egy póló-farmer megoldással, de még egy koktélruhához is gyakran kap fel egy finom anyagú bőrkabátot, és máris feldobta az outfitet. Sokszor veti be azt a trükköt, hogy a kabát és a cipő színét összeegyezteti, így az egész alakjára tereli a figyelmet. A kevesebb néha több, egy ilyen összeállításhoz nem kell sok kiegészítő, elég egy nagy sál vagy kendő. Ha jó az idő, egy farmermellénnyel helyettesíti a kabátot, ami sportos és nőies is egyaránt.

Koktélruhák, estélyik

A sorozatban Blake, vagyis Serena Van Der Woodsen szinte minden este hivatalos egy elegáns partiba. Ahogy a sorozatban, úgy az életben is a színésznő kedvenc tervezői ruháit viseli. Sellőalakjára olyan neves tervezők készítenek ruhákat, mint Nina Ricci, a Gucci vagy a Balmain. Blake azon kevés sztárok közé tartozik, akinek szinte bármi jól áll: egy kis fekete hosszú kardigánnal, de egy türkizkék, aszimmetrikus, felsliccelt estélyi is. Világos bőre még egy fehér ruhát is elbír, ebben az esetben azonban mindig óvakodik, hogy csak minimális smink legyen rajta, nehogy túl sápadtnak tűnjön.

Szépségtippek a Blake Lively stílusú lányoknak

Az amerikai nők Blake-et választották meg nőideálnak. Világos bőr, hosszú szőke haj, kék szemek. Blake pontosan tudja, hogy egy férfinek az igazi gyengepontja a szép haj. Ezért nem is törekszik túl drámai hajkoronákra, inkább csak lágy hullámokat készít, és hagyja, hadd omoljon könnyedén a vállára. Ha pedig a ruha kivágása úgy kívánja, egyszerű kontyot készít a tarkójára, és néhány tincset leengedve hagy az arca mentén. Sminkje leheletvékony, porcelánbőrére csak vékonyan viszi fel az alapozót, szemhéjára fényt ken, és kevés szempillaspirállal dúsítja pilláit. Jobban szereti a szájfényt, mint a rúzst, abból is csak a világos árnyalatokat kedveli.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba