Szexi és romantikus strandruhák

A beach style már évek óta külön kategóriát képvisel a divatszakmában. A bikini csodák mellett rendre ott vannak a különleges strandruhák, papucsok, táskák, és egyéb kiegészítők is.

Pasztellben

A barack, mályva és lila árnyalatok külön-külön, de együtt is remekül mutatnak, mondjuk egy bikinin, vagy strandruhán. Mintás bikinihez válassz egyszínű ruhát, egyszínűhöz pedig mintásat. Így tökéletes lesz az összhatás.

2011 - Szexi és romantikus strandruhák

Kendő vagy szoknya?

Ez örök dilemma a strand divatban. Idén nem kell annyit vívódnod, hogy melyiket válaszd, mert mindkettő ugyanolyan divatos. Figyelj arra, hogy színben passzoljon a bikiniddel!

Kendő vagy szoknya? strandruha

Csipkés és lenge

Csipkés mellény vagy áttetsző, lenge ruha? Bármelyiket választhatod, mindkettő szexi és egyedi. Ezek a kiegészítők a legjobban hófehér bikinivel mutatnak, de nyugodtan felveheted színes, vagy mintás bikinihez is.

Csipkés és lenge - strandruha

Hosszú ruhák és fonott táskák

A hosszú szoknya, a pánt nélküli ruha, vagy a rövid ujjú fazonok már a visszafogott nőies stílust képviselik. Ha szeretnéd a hófehér ruhádat feldobni valamivel, akkor válassz hozzá egy fonott kézitáskát.

Hosszú ruhák és fonott táskák - strandruha

Fodrosban

A fodros bikinik mellett természetesen ott vannak a fodros tankinik, kis ruhák, és mindenféle fodros kiegészítő. Válogass kedvedre!

Fodrosban - strandruha

Pink és lila

Látványos kombinációk. A pasztell változatok mellett az erősebb árnyalatok is az idei szezon vezető színei közé tartoznak. Ha kedveled a testhez álló fazont, akkor bújj egy tankinibe, ha inkább valami lengére vágysz, akkor válassz egy buggyos miniruhát.

Pink és lila - strandruha

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba