Virágok, hajcsatok és kendők: a nyári frizurád legtrendibb kiegészítői

Ha igazi tündöklő trendkirálynővé szeretnél válni idén nyáron, ne csak a ruha-összeállításodra koncentrálj. A hajadba aggatott szebbnél szebb kiegészítők felteszik az i-re a pontot, így az összhatás még kifinomultabb és divatosabb lesz.

Virágok, hajcsatok és kendők: a nyári frizurád legtrendibb kiegészítői
Virágok, hajcsatok és kendők: a nyári frizurád legtrendibb kiegészítői

Virágom, virágom

A romantikus bájnak senki sem tud ellenállni: az idei kifutókon gyakran találkozhattunk ilyen finom összeállításokkal, melyet a tervezők a modellek frizurájába tűzdelt virágos fejdíszekkel és hajpántokkal tettek még látványosabbá. Te is bátran próbáld ki ezt a trendet, imádni fogod! Strandra és tengerpartra nyugodtan viselhetsz óriási, színes virágcsodákat, nappali szettedhez viszont egy kisebb méretű, a ruháidhoz passzoló hajpántot vagy csatot válassz.

tipp: A romantikus Loliták tincsei kissé hullámosak, rakoncátlanok, sohasem szögegyenesek. Formázd a frizkód hajsütővassal, és kreálj lágy hullámokat a bájos, szélfútta hatásért.

Csitt-csatt

Bizony, régen voltak már a 90-es évek, ám az olyan divatházak, mint a Roccobarocco és Jason Wu nem félt feltámasztani a már retrónak számító pufi és textil hajcsatokat, méretes hajgumikat. Persze nem arra buzdítunk, hogy azonnal kutasd fel a régi kinyúlt darabodat a Spice Girls korszakból, inkább vadássz a modernebb változatokra. Nappal a tarkódnál összefogott hajadat díszítsd textilmintás hajcsattal, estére pedig tekerd fel kontyba, melyet masnis, köves és csipkés csattal vagy hajgumival varázsolj ellenállhatatlanná.

tipp: A különböző anyagok a hajadban izgalmas látványt keltenek. Fokozd a hatást azzal, hogy tincseidet hajfénypermettel teszed még szexibbé.

Mesés díva

Hiszed vagy sem, egy egyszerű hajpánt vagy kendő fenekestül megváltoztathatja egész megjelenésed. Idén rengeteg variáció közül választhatsz: a Paris Hilton stílusú, homlokon átívelő pánt cukivá és ultracsajossá tesz, a fejtetőn megkötött kendő pedig a nyár királynőjévé varázsol. Ha az elegancia nálad elengedhetetlen szerepet játszik még a vízparton is, végy példát Elizabeth Taylorról: a díva igazi védjegyévé vált a turbán, ez a trend pedig idén nyáron ezerrel tombol, úgyhogy muszáj lesz kipróbálnod ezt a fazont. Nem mellesleg szépen kiemeli lebarnult pofidat is.

tipp: Akármilyen királynői kiegészítőt szerzel be, az ápolatlan, kiszáradt tincsek lelombozzák a végeredményt. Figyelj oda hajszálaid hidratáltságára úgy, hogy hajvégápoló szérummal táplálod sörényed a nagy forróságban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba