Oregánós csirkeszárny
Hozzávalók 6 személyre:
14 db csirkeszárny
A marinádhoz:
1 evőkanál őrölt koriandermag
1 evőkanál csilipehely
2 evőkanál oregánó
2.5 dl citromlé
2.5 dl csirkealaplé
1.5 dl olívaolaj
só, frissen őrölt bors (ízlés szerint)
A csirkeszárnyakat a felforrósított grillrácsra helyezzük és aranybarnára sütjük.
14 db csirkeszárny
A marinádhoz:
1 evőkanál őrölt koriandermag
1 evőkanál csilipehely
2 evőkanál oregánó
2.5 dl citromlé
2.5 dl csirkealaplé
1.5 dl olívaolaj
só, frissen őrölt bors (ízlés szerint)
A marinád hozzávalóit összekeverjük, és a csirkeszárnyakat hűtőben fél óráig pácoljuk benne.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése