Őszi/téli smink divat 2011

Íme héhány klasszikus smink tippek a 2011-es őszi/téli divatkifutókról. A füstös szemek mellett idén nagy trend a semleges színű szem árnyékolás, vagy a sötétnarancs szemfestés. Sajátíts el egy csini őszi smink technikát, hogy a szezonban igazán divatos tudj lenni!

Őszi/téli smink divat 2011

Semleges árnyékolás, nyított tekintet

A felső szemhéjat fesd egy világos bézs árnyalattal. Közvetlenül a szemöldökcsont alatt sötét bézzsel mélyítsd el a tekintetet és finoman satírozd el a színt.

Fekete szemceruzával húzd ki a szempillák mentén. A szemek belső sarkába vigyél fel csontszínű, majdnem fehér szemfestéket, hogy megnyisd a tekinteted. Befejezés képpen alkalmazz szempillaspirált.

Egy ilyen igéző szemfestés mellett használj natúr ajakrúzst.


Semleges árnyék

Idén ősszel hatalmas trend a matt semleges színű szemfestés. Alkalmazd macskaszem szerűen a szemöldökcsont alatt és a szemhéj felső és alsó részén.

Figyelj arra, hogy a festés széleit satírozd el, a füstös hatás miatt. A felső szempillák mentén alkalmazz fekete/sötétbarna szemceruzát.

Az ajkakra alkalmazz egy gyümölcsös balzsamot.

Élénk ajkak

Elegáns öltözetekhez emeld ki ajkaidat, a szemeket pedig hagyd természetesen, legtöbb egy vékony szemceruza vonallal hangsúlyozd ki.

Az ajkakat első lépésben körvonalazd a rúzs színével megegyező szájceruzával, majd alkalmazd a rúzst is. Idén nem divat a szájfény, tehát maradjon matt a rúzs.

Klasszikus füstös szemek

Az elegáns és örök klasszikusnak számító füstös szem az idei hideg szezonban is hatalmas trend. Szerezz be egy három árnyalatú szürke-fekete matt szemfestéket.

A világos, majdnem fehér ezüstös szürkét alkalmazd a szemek belső sarkára. A középsötét árnyalatot vidd fel a szemöldökcsont alá, a szem teljes szélességében.

A sötét színt alkalmazd macskaszem szerűen a felső szemhéjra, de az alsó szempillák alatt is emeld ki. Befejezés képpen satírozd el a színeket a füstös hatás miatt. Fekete szemceruzával húzd ki körben a szemeket és alkalmazz szempillaspirált.


Meleg füstös

Az ősz hangulatához jól találó téglaszínek és vöröses narancsok csodálatosan árnyékolják a szemhéjakat. Vidd fel macskaszem szerűen, satírozd el a színt. A szem belső sarkaira alkalmazz világos arany szemceruzát.

Az ajkakat legtöbb egy áttetsző ajakbalzsammal kezeld.

Fagyos smink

A hideg beálltával a sminkünk is bátran tükrözheti a kinti fagyos hangulatot. A felső szemhéjat fessük egy meleg natúr árnyalatra. A szemek belső sarkában alkalmazzunk egy világos ezüst szemfestéket.

Az ajkakat emeljük ki egy fagyos hatású világosrózsaszín rúzzsal. Kevés pirosítóval még "fázósabb" hatást kelthetünk.

Bordó rúzs

Ha gyönyörű, telt ajkaid vannak, csodásan fog állni egy sötét bordó rúzs.

Az alapozás legyen halvány természetes, a szemek maradjanak festetlenek, hogy az ajkak minél inkább érvényesülni tudjanak.

Tópszín és arany

Szerezz be egy semleges színű barnás-szürkés szemfestéket és készíts klasszikus füstös szemeket. A szemek belső sarkait és az alsó szemhéjat emeld ki arany szemceruzával.

Az ajkakat fesd egy natúr narancsos árnyalatra.


Tündöklő barnák

A füstös barna szemek az idei smink divat másik klasszikus trendje. Válassz egy szürkébe menő árnyalatot, kerüld a sárgás behatású barnákat. A szemet emeld ki még jobban fekete szemceruzával és szempillaspirállal.

Az ajkakra vigyél fel egy natúr barackos ajakrúzst.

Tüzes színek

A nyáron annyira divatos narancsok őszre elsötétülnek. Alkalmi öltözetekhez választhatsz egy ilyen tüzes sötétnarancs árnyalatot.

A szem belső sarkait emeld ki fehér szemceruzával. Az ajkak maradjanak halványak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba