Romantikus, nőies szoknyák testalkatra szabva

A kelekótya időjárás se billentsen ki a szoknyaviselős kedvedből, hiszen az alakodnak is jót tehetsz vele!



Romantikus, nőies szoknyák testalkatra szabva
Romantikus, nőies szoknyák testalkatra szabva

Ez a nyár csak ideig-óráig engedi, hogy a praktikus kánikularuhák kikukucskáljanak a szekrényből. Ám legyen bármilyen szeszélyes az időjárás, a szoknyaviselésnek nem szabhat gátat, ha igazán leleményes vagy.

Hiszen ez a ruhadarab különösen sokoldalú, így jól tűri az őszi-nyári kombinációkat: akár a lengébb kreációkat is összeboronálhatod pulóverrel és blézerrel, egyáltalán nem fognak ellened fordulni.

Arról se feledkezz meg, hogy a legdivatosabb szoknyafazonok az alakformáló kívánságaidat úgyszintén beteljesíthetik, persze ebben az esetben egyáltalán nem mindegy, hogy milyen testalkattal rendelkezel.

Az öt fő alaktípus legideálisabb szoknyafazonjai

A testarányok tekintetében öt alaktípusba sorolhatóak az eltérő alkati adottságok. Nézd meg, melyik csoportba illesz, és milyen szoknyafazonok ajánlottak számodra!

Alma alak

A felsőtest hangsúlyosabb, mint a csípő és a lábak. Különösen mellre és hasra hajlamos hízni. Ha ebbe a típusba tartozol, számodra a lenge anyagú, A-vonalú, redőzött vagy pliszírozott szoknyák ideálisak, melyek térdig, illetve egy arasznyival térd fölé érnek. A csípőszabás elengedhetetlen.

Körte alak

A vállszélesség keskenyebb a csípőkerületnél, ezért, ha körte típus vagy, pluszkilók a csípődön és a fenekeden látványosak. Mindezt A-vonalú, valamint a nem túl széles, redőzött körszoknyákkal leplezheted.

Homokóra alak

A csípő- és mellszélességed körülbelül azonos, vagyis arányos testalkattal rendelkezel, de könnyen hízol. Előnyöd, hogy a karcsú derekad így is megmarad. Bátran vállalj be derékhangsúlyos, A-vonalú szoknyákat, illetve magasított derekú, egyenes szabású darabokat, sötétebb színben.

Sportos, téglalap alak

A csípő és a mell közötti rész majdnem egyenes, ezáltal nincs derékíved. Idomdúsító körszoknyákkal, illetve húzott derekú, testvonalat követő fazonokkal finomíthatod a szögletes sziluetted. A harangfazont is neked találták ki!

Fordított háromszög alak

Ha ebbe a csoportba tartozol, a mellbőséged jelentősen nagyobb a csípőszélességednél. Olyan szoknyákat válassz, melyek terebélyes fazonnal rendelkeznek, ezáltal hozzátoldhatsz pár centit a csípőméretedhez.

Képgalériánkból többet is megtudhatsz arról, hogy milyen szoknyafazonokban lehetsz még szexisebb!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba