Körömlakk trend 2011 ősz


Manapság már nem elég ha a ruháink és a cipőink követik a trendeket, a körmeink kinézetének is hozzátartozik a divatos megjelenéshez. Aki úgy véli, hogy a hosszú műköröm divatos az nézzen körül a hollywoodi csillagok között, biztosan nem azért nincs nekik mert nem engedi meg a pénztárcájuk.


A rövid köröm a divat, és az is marad még nagyon sokáig. Ha nincs időtök vagy éppen pénzügyileg nem álltok úgy, hogy minden héten manikűröshöz szaladgáljatok akkor most figyeljetek, bemutatok pár egyszerű de mégis nagyszerű dolgot amivel divatossá tehetitek körmeiteket.

Először is kezdjük az alapoknál, ha nem készíted elő megfelelően a körmeid, nem lesz tartós a körömlakk, sokan panaszkodnak, hogy 3naponta lakkozniuk kell de ez csak a hozzáértés hiánya miatt van.

Ha magad szeretnéd karbantartani körmeidet be kell szerezned a pár dolgot, hogy a munkád minőségi legyen. Mindenek előtt szükség van egy jó minőségű reszelőre, egy buffira, és egy fedő szárító lakkra. Ezeket bármely drogériában vagy műkörmös kellékesben megkaphatod, összesen kb. 2.000Ft-ért.

Először a reszelővel megfelelő méretűre veszed a körmeid hosszúságát, majd a felületüket a buffival polírozod, megmosod és szárazra törlöd ez után utolsó lépésként még egyszer megreszelgeted a buffival, hogy érdesebb legyen a felület és jobban megragadjon a körömlakk. Ezt az alapozást érdemes mindig elvégezni, és garantálom, mindegyik lakkozás tovább fog tartani mint 3 nap.

Ha valaki az egyszerűséget kedveli, csak sima színes körmöket szeretne akkor azoknak ajánlom (amíg még jó idő van) a neon színeket, ha viszont beköszönt az ősz újra a pasztel színek térnek vissza a divatba. Nagyon kedveltek lesznek a bőrszínek, és az örök divat a rövid piros köröm.

Aki viszont szeretne igazi egyedi és mutatós körmöket, azoknak ajánlom az essence termékeket. Ez a márka elérhető áron kínál jó minőséget és nagyon különleges dolgokat.

Az első ilyen különlegesség a minx, lényegében ez egy körömmatrica amit méretre vágsz és felragasztasz a körmeidre. Öntapadós a hátoldala de nagyon gyenge nem ajánlom körömragsztó nélkül feltenni, mert körülbelül 1napot bír. Ajánlom a kombinálás körömlakkal, véleményem szerint kicsit sok ha minden körmödön minx van. Én általában 2 körömre minxet 3 pedig valamilyen színben passzoló körömlakkot rakok.

A következő, a mattitó lakk. Ez csak egyszerűen a fedő szárító helyett a lakkra kenem és teljesen mattá varázsolja a körmöket. Szinte minden szín árnyalatán erősít, és különleges plusz hamarabb szárad mintha fedőszárítót kened fel, így ha sietsz valahová rendkívül hasznos tud lenni, nagyjából a 2 percen belül megszárad, persze nem tökéletesen de annyira minimum, hogy már el tudj vele indulni (Essence termék).

2011 sztárja az úgynevezett repesztő lakk. Ezek nagyon sok színben kaphatóak és nagyon egyszerűen működnek, kiválasztod az alapszint, felkened a repedező lakkot, vársz egy pár percet, hogy teljesen szétrepedjen az után jöhet a fedőszárító és kész is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba