Sminktrend - 2011-2012-es őszi-téli

A kifutókon Balmain, Versace, Valentino, Alexander Wang és a többiek natúr sminkben vonultatták fel modelljeiket. Annyira halovány színeket használtak, hogy úgy tűnt, a lányok egyáltalán nem viselnek semmi make-upot. Ha ilyen hatást szeretnénk mi is elérni, akkor használjunk bőrtónusunknak leginkább megfelelő alapozót. A szemet és az ajkakat semleges színekkel emeljük ki, ám egy leheletnyi pirosító azért engedélyezett.

Diane von Fürstenberg és Yves Saint Lauren azonban tüzesen izzó ajkakat álmodott meg modelljeinek. A vörös mellett a bordó, a sötétlila és a narancssárga rúzs éli idén fénykorát.

A szemöldök pedig annál jobb, minél vastagabb, legalábbis Alexander Wang, Jean Paul Gaultier és Oscar de la Renta szerint.

A hűvös időben örök divat, a füstös szem idén is az egyik legkedveltebb. Dolce & Gabbana, Chloe, Narciso Rodriguez, Chanel, Vera Wang és Roberto Cavalli erre esküszik. Ám most a narancsszínű szemhéj is fellelhető a szürkés-fekete mellett. Rodarte, Donna Karan és a Prada a meleg narancsot egy kis rózsaszínnel keverte, tovább fokozva a hatást (és a látványt). A szemceruza használata elmaradhatatlan volt Giorgio Armani, Gianfrance Ferre, Dolce & Gabbana vagy Louis Vuitton divatbemutatóin. Mindegy, hogy vékony vagy vastag, a lényeg, hogy használjuk, és minél szebbe, ívesebben húzzuk ki felső szemhéjunkat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba