Sütőtökös rizottó

Hozzávalók:
30 dkg sütőtök, 1 fej hagyma, 30 dkg rizs, 1 evőkanál tyúkhúsleves ízesítő, 2 evőkanál pirított tökmag, 7,5 dkg reszelt emmentáli, kevés vaj

Elkészítés:
A sütőtököt durvára lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, és kevés vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a sütőtököt és a rizst, majd 3 dl vízből a levesízesítővel készített lével felöntjük. Lassú tűzön kb. 20 percig főzzük. Ha megfőtt, belekeverjük a reszelt sajtot és a pirított tökmagot.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba