A kardigánok az őszi szezon alapdarabjai közé tartoznak

Amikor az időjárás már cseppet sem viccel a hideggel, olykor macerássá válik az öltözködés. A legnehezebb dolog úgy összeboronálni a rétegeket, hogy csinos is légy, mégse fázz. Most a hosszú kardigánok jelenthetnek könnyebbséget, melyek jól passzolnak a vastag leggingsekhez. Bár sokadszor elsütött kombinációról van szó, ezúttal sem fogod unalmasnak találni, hiszen az idei kötött szvetterek számtalan stílust képviselnek a palettán, ráadásul néhány fazonkialakítás a teltebb idomoknak is kedvez. Tippet adunk, hogyan viseld őket a legdivatosabb trendek szerint!

A kardigánok az őszi szezon alapdarabjai közé tartoznak
Az etno stílusú kardigánokhoz remekül illenek a rusztikus ingruhák. Ha övvel és magas sarkú bakancscsizmával viseled őket, nem fogsz elveszni bennük.

A narancsos, sárgás árnyalatok nagy szerepet kapnak a colour blocking trendben. Egy mustárszínű kardigánnal a legsemlegesebb öltözéket is feldobhatod.

Az extra vastag, szőrmegalléros változatokat kabát helyett is viselheted, míg a mélyen kivágott társaik egy csinos blúzra rávéve ruhaként funkcionálhatnak.

A méretes, lepattant nagymamakardigánok a retro irányzatok elengedhetetlen kellékei. Vintage stílusú kiegészítőkkel fiúsra vagy nőiesre fazonírozhatod őket.

Amennyiben nem szívesen tüntetnéd el az alakod bő lebernyegekben, válassz megkötős szvettert, mely a puritán, rusztikus elemeket és a romantikát is elbírja.

A lezser boyfriend kardigánokkal a nyolcvanas évek maszkulin vonalát idézheted meg, a military típusok viszont a nőies minimál trendekbe épültek be.

Egy túlméretezett szvetterrel elkaphatod a hetvenes évek vagabond-hippi stílusát, illetve karaktert adhatsz vele az egyhangú öltözékednek. Csak magasaknak áll jól!

A vidéki hangulatú, norvégmintás pulóverek imádják a szőrme és bőr kiegészítőket. A vízszintes mintákkal bánj óvatosan, mert szélesítenek.
A hetvenes-nyolcvanas évekből megörökölt T-vonalú fazonokkal hidegállóvá teheted a blúzruhákat, ráadásul a sálgallérral megnyújthatod az alakod.

A vidéki hangulatú, norvégmintás pulóverek imádják a szőrme és bőr kiegészítőket. A vízszintes mintákkal bánj óvatosan, mert szélesítenek.

A bohém pelerinkardigánok a vékony lábú, kerekded felsőtestű alma testalkaton is jól mutatnak. Ebben az esetben az élénk, vízszintes minták kerülendők!


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba