Megoldás a "tyúkszem" kezelésére

Megoldás a
Az egyik leggyakoribbi lábprobléma a tyúkszem. Kialakulását tulajdonképpen a bőr védekezése okozza, nagy mennyiségű szarusejtet termel védekezve az őt érő nyomás ellen. Ezt a nyomást leggyakrabban a nem megfelelő lábbeli okozza, s emiatt alakul ki a tyúkszem.

Miután a tyúkszem kialakult sokszor erős nyomás éri, ami erős fájdalomhoz vezethet. A Scholl ® új terméke, a Tyúkszem-eltávolító fedőtapasz természetes úton, hatékonyan távolíthatja el a tyúkszemet, hiszen nem tartalmaz savakat. Az átlátszó fedőtapasz dupla rétegű Hydra-Guard™ technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy kemény külső réteg védi, óvja a tyúkszemet a dörzsölődéstől, súrlódástól, ezáltal a fájdalmat is csökkentheti. A puha gél pedig a belső részen párnázza ki a tyúkszemet, és folyamatosan nedvességgel látja el, ezzel puhítva azt és elősegítve a gyógyulást. A könnyen használható, mindenfajta tyúkszemre alkalmazható fedőtapasz a kezelés alatt végig stabilan a helyén marad.

Hogyan használható?
Győződjön meg róla, hogy bőre tiszta, száraz, nem krémes vagy olajos. Első lépés: Távolítsa el az egyes számú védőfóliát és helyezze a tapaszt (a tapadós oldalával lefelé) a tyúkszem közepére. Második lépés: Távolítsa el a második számú védőfóliát a kék fül segítségével, és gyengéden helyezze a tapadós felével a bőrre.

Scholl® Tyúkszem-eltávolító fedőtapasz
Scholl® Tyúkszem-eltávolító fedőtapasz
Alkalmazza a kezelést naponta addig, amíg a tyúkszem eltávolítható lesz. Az eltávolításhoz lassan húzza le a tapaszt a bőrről. A Scholl ® és a cukorbetegség: Ha Ön cukorbeteg, használat előtt kérjen tanácsot, mivel elképzelhető, hogy lábfeje egészségügyi szakember kezelésére szorul.

A Scholl® Tyúkszem-eltávolító fedőtapasz kapható a gyógyszertárakban, drogériákban és ipermarketekben. Ajánlott fogyasztói ár: 1.499 forint

A Scholl® Tyúkszem-eltávolító fedőtapasz orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba