2012 - tavaszi és nyári divat trendek

Rövidre vágva


Újra hódítanak a rövid, hasvillantós topok, ezért igyekezzünk majd a téli ünnepek alkalmával felszedett plusz kilókat minél előbb letornázni, hogy a jó idő beköszöntével bátran viseljük a szezon egyik legtrendibb darabját.

Újra hódítanak a rövid, hasvillantós topok, ezért igyekezzünk majd a téli ünnepek alkalmával felszedett plusz kilókat minél előbb letornázni, hogy a jó idő beköszöntével bátran viseljük a szezon egyik legtrendibb darabját. Emellett az apró, inkább melltartóhoz hasonló felsők is nagyon felkapottak lesznek jövőre. Egyszerű és monoton, világos vagy mintás, szokatlan varrás vagy kivágás – mindegy melyik megoldást választjuk, az eredmény ugyanaz: a férfiszemek garantáltan ránk tapadnak.

Úgy látszik a 2012-es év tavasz, nyári ruhái felforrósítják majd a hangulatot, ugyanis nem csak a felsőket, hanem a nadrágokat is rövidre vágták a nagy dizájnerek. Különböző stílusú és színű „hot-shortok”-kal találkozhattunk a kifutókon. Volt köztük bőr, farmer, magas derekú, csípőfazonú, bő vagy éppen testre simuló.
Ebből a sok apró ruhadarabból kiindulva arra a következtetésre jutottam, hogy komolyan meg kellene fontolnom némi sport beiktatását a napirendembe. Még jó, hogy van időnk felkészülni az igazán forró nyárra!

A vállat hagyjuk szabadon!


A vállat hagyjuk szabadon

Csak, hogy tovább fokozzák a forróságot, a tervezők a vállakat is előszeretettel villantják ki ruháikból. Mindegy, hogy csónaknyakú, aszimmetrikus vagy csupán a vállnál nyitott. Nem tudjuk, ki találta fel ezt a vállakat szabadon hagyó trendet, de szerintem köszönettel tartozunk neki. A férfiak ugyanis hihetetlenül szexinek találják a mezítelen női vállat. Ha azonban nem szeretnénk ennyire „nyitottak” lenni, mindenképp lekerekített vállú ruhákat válasszunk.

Mintára mintát

Továbbra is hódítanak az idén is nagy népszerűségnek örvendő állat és virág minták.

Továbbra is hódítanak az idén is nagy népszerűségnek örvendő állat és virág minták. A divat ősatyjai azonban most megszegték azt az íratlan szabályt, mely szerint a mintákat nem keverjük egymással. Szóval, kedves hölgyeim, mixelésre fel! Csíkosat a kockással, vadállatot a virággal! De azért figyeljünk a jó ízlés határaira.

Hálószobadivat az utcán

A merészebbek örömére a csipke, a selyem, és egyéb ragyogóan fényes anyag és szín kapott főszerepet.

A merészebbek örömére a csipke, a selyem, és egyéb ragyogóan fényes anyag és szín kapott főszerepet. A tervezők kreációi közül némelyik olyan, mint egy sejtelmes babydoll. Ha a figyelem középpontjába szeretnénk kerülni egy-egy buli alkalmával, akkor érdemes a fentebb említettekből választanunk. A hatás nem marad el! Tovább fokozhatjuk a látványt, ha itt-ott egy kis fodor is rejtőzik a ruhán.

Elegánsan nyáriasan


Végre a munkahelyre is mehetünk nyárias öltözékben! Véleményem szerint a tavaszi/nyári szezon legfelkapottabb viselete az elegáns, ámde nyárias szett lesz. A tervezők 2012-re megalkották a nyári irodai öltözéket. A halvány színű, vékony anyagú blézereknek és elegáns sortoknak köszönhetően egyszerre lehetünk jól öltözöttek, és kánikulára felkészültek.

Szinte még meg sem töltöttük a gardróbunkat az ősz és a tél legtrendibb darabjaival, de a kifutókon már a 2012-es tavasz/nyári divatkollekciói mutatkoznak be.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba