Wellaflex - A Wella legrugalmasabb tartása.

A Wellaflex, a Wella hajformázó termékek széles választékát kínálja Önnek a mindennapos otthoni hajformázáshoz, ugyanakkor biztosítja a fodrászatban készült frizura eleganciáját és tartását.


  1. Hajunk különböző területeire más és más termékek használatát javasoljuk. A hajhab dúsító hatása miatt a haj tövénél és középső részén fejti ki leginkább hatását. A zselét a hajvégekre ajánljuk, a frizura alakjának megtartásáért. A hajlakk a kész frizura végső és hosszan tartó rögzítését szolgálja.
  2. Hajhab használatakor golflabdányi habot fújjunk a tenyerünkbe, majd egy széles fogazatú fésűvel vigyük fel a nedves hajra, a hajtövektől egészen a hajvégekig. A fésű segítségével hatékonyabban oszlathatjuk el a habot.
  3. A gyors és könnyű szárítás érdekében fejünket hajtsuk előre, így hajtöveink megemelkednek, elősegítve a hajhab dúsító hatását. A felesleges habot szárításkor fésüljük ki a hajunkból. Ha csavarjuk, vagy egyenesítjük a hajunkat, mindig hagyjuk, hogy kellően kihűljön, mielőtt folytatjuk a formázást. Ezzel kíméljük fejbőrünket és a forma is sokkal tovább tart.
  4. A hajlakkot kb. 20 cm-ről permetezzük a hajra, így nagyobb területet tudunk egyszerre fixálni. Egyúttal biztosíthatjuk a légies, mégis erős tartást.

frizura, wella színskála, wella koleston perfect, wella hajfestékek, wella termékek, wella hajszínező, wella sp termékek, wella color touch

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba