2012 - Nőies úszódresszek, ha van mit takargatnod a strandon

Ma már az egyrészes fürdőruhára sem kell úgy tekintened, mint valami kényszerzubbonyra, amiben észrevétlen maradhatsz a sok bikinis lány között. Az idei kollekciók különösen ügyeltek a nőies, elegáns vonalakra, de a finom fazonkialakítások ennél többet is tudnak.

Egyes úszódresszek kiemelkedően profik az optikai trükközésben, vagy rafinált szabással formálják az alakodat, ha van rajtad néhány pluszkiló. Ám olyanok is akadnak a kínálatban, melyek tarka mintákkal, illetve szexi dekoltázsokkal terelik el a figyelmet a problémás területekről.

2012 - Nőies úszódresszek

Hangsúlyozd a melled fodros dekoltázzsal, vagy karcsúsítsd a derekadat egy rafinált csattal: a Bravissima pöttyös fürdőruhája 19 990 forintba kerül, a Bon Prix retró, csatos fazonját 4499 forintért rendelheted meg.

2012 - Nőies úszódresszek

Ha nincs sok pluszkiló rajtad, élénk, virágos darabokat is bevállalhatsz: a H&M üzleteiben retró, nyakba kötős fazont találsz 9490 forintért, a Bravissima trópusi úszódresszére pedig 19 900 forintért csaphatsz le.

2012 - Nőies úszódresszek

Az oldalról tekeredő, nagyléptékű virágok kevésbé kövérítenek, de szintén jó trükk, ha fekete alapon virítanak a színes minták. A Bravissima liliomos fürdőruhája 21 390 forint, a Mango nyakpántos megoldása 19 995 forint.


A nyakba kötős, retró fürdőruhákkal a dekoltázsodra terelheted a hangsúlyt: a H&M darabja 6990 forint, a Bon Prix fekete változata 5999 forint.


Mintákkal és trükkös dekoltázsokkal is felülre vezetheted a figyelmet, ha széles a csípőd: a Bravissima webáruházából csavart dekoltázsú úszódresszt foghatssz ki 20 810 forintért, a Bon Prix elegáns, fekete-fehér darabját pedig 6499 forintért veheted meg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba