Hordj bátran kalapot vagy kendőt a nyáron

A kalapokban és a fejkendőkben az a jó, hogy bármikor hordhatod. Nem fogyjuk és nem hízzuk ki és ráadásul kortól, nemtől, alkattól, stílustól függetlenül bárkinek jól állnak. Nem csoda hát, hogy a sztárok kedvenc kiegészítői ezek. Nézzük, kik milyet hordanak!

Ezekkel a kiegészítőkkel teljessé tudjuk tenni az öltözetékünket, de egyben a legpraktikusabb és legszükségesebb darabok is a nyáron. Védnek a napszúrás veszélyétől, a leégéstől, a tengerparti széltől. A nyári szezonban bárhova is indultok, mindenképpen vigyetek magatokkal egy fejfedőt, hogy elkerüljétek az esetleges egészségügyi kockázatokat.

És hogy hol tudsz beszerezni ilyen szuper darabokat? A legtöbb márka nyári kollekciójában általában felfedezhető egy-egy kalap, sapka, fejkendő, így például a Levi’sében is. Galériánkban meg is nézhetitek a női darabokat, melyek mind kényelmesek, trendik és a márkától megszokott minőséget tükrözik. Ráadásul az időjárási viszonyokhoz a legmegfelelőbb védelmet nyujtó sapkák vagy kalapok közül válogathatsz!

nyári kalapok
Nicole Scherzingerre nem jellemző, hogy kalapokat, esetleg kendőt hordana, ennek ellenére azt kell mondjuk: nem áll rosszul neki. Hordhatna többet is!

Egy átlagos hétköznap, de buliba is jó választás lehet egy klassz kis fejfedő!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba