Ötperces szépségtippek


Ötperces szépségtippek

Ragyogó arcbőr pillanatok alatt

Már kaphatóak olyan többfunkciós bőrápoló hatású alapozók, amelyek amellett, hogy hidratálnak, egységesítik az arcszínt, elfedik a bőrhibákat, védnek a káros UV-sugaraktól, és még az apróbb ráncokat is kisimítják!

Ideális megoldás tehát akkor, ha gyorsan kell csúcsformába hoznia az arcbőrét.

Tipp: Ha nem jár kozmetikushoz, ne feledkezzen meg az otthoni bőrradírozásról! Hetente-kéthetente finoman dörzsölje át az arcát egy finomszemcsés termékkel, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket!

Manikűr rekordidő alatt

A kéz mindig szem előtt van, ezért fontos, hogy a kézfej bőrének kényeztetése mellet a körmeit is rendszeresen ápolja. Egy arra alkalmas eszközzel tolja fel a lenőtt körömágybőrt, gyorsan reszelje formára a körömvégeket, majd masszírozza át a kézfejét és az ujjvégeket egy könnyű nappali kézkrémmel. Ugye, hogy így sokkal szebb látványt nyújt?

Tipp: Elszíneződött körmeit 1-2 percig áztassa citromlében.

Tökéletes smink percek alatt

Csak 5 perce maradt, hogy feldobjon egy sminket? Nem gond! A gyors alapozás után húzzon vékony vonalat a felső szemhéjára, szorosan a pillák tövébe. Egy fültisztító pálcikával lágyan satírozza el, aztán hangsúlyozza a pilláit spirállal. A szemöldökét simítsa át egy borsszemnyi krémmel, végül jöhet a kedvenc rúzsa vagy szájfénye!

Tipp: a szemfestéssel töltjük el a legtöbb időt. Ha csak pár perce van, használjon puha hegyű, vastag szemceruzát, amellyel könnyű hangsúlyozni a tekintetet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba