X-Faktor, Keresztes Ildikó mély dekoltázsa beindította a férfiakat

Túl vagyunk a második válogatáson. Izgalmas produkciók, és jó hangok a színpadon.

Indul az esztrád, ha szombat estéről beszélünk, az X-Faktor a lehető legnagyobb természetességgel kínálja a változatosan sokszínű programot. Így bőven belefér egy hölgyduett az elején, amolyan nem igazán színpadra való produkcióként, hogy azután az időben előrehaladva továbbjusson Kovács Erika karaoke műsorvezető hölgy, majd ezután egy Michael Bolton dalt hallunk Meggyes Csabától, szerényen, de elementáris erővel. A zsűri itt meg is állt egy pillanatra, hiszen szárnyalni nem mindennapi élmény, az egyszerre szavazásnál természetesen tovább is jutott.

Nem mellesleg, tizennyolc évesen énekelt úgy, mint más negyven felé sem. Az sem lenne kizárt, ha benne már most megtalálták volna a végső győztest.

Ezután az Ákyz hamiskásan érthetetlen duettje táncra perdítette Nagy Ferót és Keresztes Ildikót, és Feró meg is jegyezte, hogy jó hogy jöttek, de most menjenek inkább. Nem sok hengjegy volt a helyén, talán egy sem, de sebaj, ilyennek is kell lennie.

Azután egy lány, aki Los Angelesbe szeretne jutni, akkor is, ha mindenki le szeretné beszélni. Dankó Laura finoman, visszhangosítva, lassan olvadva, a hangszín itt is néhol lebegve, de mégis szerethetően. Álmodozva, Nagy Ferót elbűvölve, és így egyértelműen továbbjutva.

Aztán volt itt hatalmasat eső, a továbbjutásnak örülő férfi, Soldier Sisters, és Galambos Péter, aki nagyon egyedi orgánummal és a zsűrinek énekléssel mutatott valamit, amivel csajozni lehet, de Geszti szerint énekelni nem, mégis a továbbjutásra voksolt a döntéshozók többsége.
És egy férfi, akinek a felesége éppen szül, lényegében realtime a muzsika. Kiss Ernő Zsolt, aki éppen utódjának szánta a felvételt, és természetesen a a könnyű álmot is. És 4 igent, és talán esélyt, hogy odaérjen élete legszebb pillanatára.

Egy két éve nem látott vendég dalt írt az X-Faktor mentorainak, ezzel tette újra tiszteletét a zsűri előtt, nem kispályás gitárszólóvak nyitva, és arról énekelve, hogy nyugodtan húzhatják a szájukat. Így olvasott be szemtől-szemben, hatalmas közönségtapssal kísérve. A trükk pedig bejött, hiszen továbbjutott.

Fóris-Ferenczi Johanna Katy Perryvel, Geszti szerint hamisan, de elementáris erővel elnyerve a mentorok tetszését. A testvére követte a színpadon, hiszen korábban egy zenekarban énekeltek és megunták, így külön-külön vállalták be a megmérettetést. Gábor nyelvkiöltős pólóban, nagyon jó hanggal, bátran és vidáman. Így kettőből kettőre hozták a családi sikert.

Keresztes Ildikó mélyre váltó dekoltázsa az adás vége felé úgy beindította a férfiak fantáziáját, hogy már-már az udvarlástól sem riadtak vissza a hamisnál-hamisabb versenyzők, de a humor mindent felülírt, és bátran készülődött mindenki a táncos-énekes látványra, amelyet Franczuz Erika hozott el, amolyan hetves évek-béli hangulatban. Kiesett, de a barátok a színfalak mögött így is örültek, és ha már a zsűri nem, legalább ők elégedettek voltak.

A végére maradt egy darab csoda, amikor az odafent lévő ország a beteg testvérnek szólt, és amely elbűvölte a helyszínen és a képernyő előtt szorítókat.

Esztrádot láttunk újra, sok-sok tehetséggel, érzelemmel, és talán éppen a megfelelő mennyiségű humorral.

Várjuk a folytatást!

Forrás: Style Magazin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba