Végleges szőrtelenítés hatékonyan, fájdalom nélkül!

Sokunkban felmerül a kérdés: vajon van-e olyan, bármikor bárkinek alkalmazható technika, ami egyszerű, nem jár fájdalommal, és tartós szőrtelenséget hoz létre, ráadásul mindezt elérhető áron?

Bevett módszerek

Végleges szőrtelenítés hatékonyan, fájdalom nélkül!
A legtöbb eddig alkalmazott módszer, mint például a borotválás vagy a gyantázás csak ideiglenes megoldást nyújtottak a szőrtelenítésre, ezáltal újra és újra ki kellett tennünk magunkat a fájdalmas eljárásoknak.

Az újabb technológiák, mint például a villanófényes kezelés már tartósabb eredményt ígérnek, alkalmazásuk viszont korlátozott: függ az eltávolítandó szőrszálak és a bőr színétől, a napozási szokásainktól, és bizonyos kellemetlenséggel járnak. Nem utolsó sorban pedig ezek sokszor megfizethetetlenül drága szolgáltatások.

Növekedési fázis

Valamennyi végleges szőrtelenítési módszer jellemzője, hogy kizárólag csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását, így csak azok növekedését tudja lassítani vagy megállítani.

Fontos tudni, hogy a test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt, és átlagosan az összes szőrzet 15-20 %-a van ilyen fázisban. Ezért annak érdekében, hogy a legjobb eredményt kapjuk, hosszabb időszakon át szükséges kezeléseket végezni.

Hihetetlen felfedezés: az EPILAR® SYSTEM

Szerencsére már létezik egy olyan megoldás, amely végre áttörést jelent hatékonyságban, egyszerűségében, fájdalommentességében, sőt az árában egyaránt.

Ez a skandináv orvosok és biokémikusok csapata által kifejlesztett EPILAR® SYSTEM, amely napjainkra már Európa és az Amerikai Egyesült Államok vezető eljárásává vált. A gél népszerűsége nem véletlen, hiszen nagyon eredményesen csökkenti vagy távolítja el véglegesen a nem kívánt szőrzetet.

A módszer tudományos háttere
Az EPILAR® SYSTEM rendszer egy szabadalmaztatott, a maga nemében páratlan, enzimatikus alapon ható, fájdalommentes módszer. A több mint 12 évig tartó fejlesztő munka 2 éves klinikai vizsgálatot és tesztelési időszakot is magába foglalt.

Hatásossága az emberi szervezet saját enzimjén, a tripszinen alapszik, ezért mindenki alkalmazhatja, férfiaknak és nőknek egyaránt, kortól függetlenül minden szőr és bőrtípuson alkalmazható! Nem okoz allergiát, nem hatol be a bőr mélyebb rétegeibe és nem kerül be a keringési rendszerbe sem.

Egyszerű használat
Az EPILAR® géleket közvetlenül gyantázás vagy csipeszelés után kell alkalmazni, mivel hatását közvetlenül az „üres” szőrtüszőre fejti így.

Vagyis nincs más dolgunk, csak a legyantázott vagy csipesszel, illetve epilálással szőrtelenített bőrfelületre a szőrtelenítés után azonnal, de legkésőbb 15 percen belül kenjük fel a gélt és már készen is vagyunk az első kezeléssel.

A végleges eredmény eléréséhez 6-12 alkalom szükséges, bőr-és szőrtípustól függően.

Eredményesség
A várható eredmény az, hogy a visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20%-kal csökken minden egyes kezelés után. A harmadik alkalom után már általában kifejezetten látványos az elért eredmény, a végleges hatáshoz pedig 6-12 kezelésre van szükség.

A gél minden szőrtípusnál eredményes, a szükséges kezelések száma azonban természetesen típusonként eltérőek lehetnek. A termék kiszerelését tekintve 1 doboz gél mindkét lábszáron használva kb. 8-10 alkalomra elég. Bikini vonalon vagy hónaljon használva akár 25-30 alkalomra is elég 1 dobozka.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba