Vagány és kacér trend nyárra - 2013-ban visszajönnek a '90-es évek

A kilencvenes évek nem múltak el nyomtalanul, az akkor készült videoklipek még ma is nagy hatást gyakorolnak a divatra. A nyár egyik vezető trendje is ebből a korszakból merített ihletet, sőt, megdöbbentő részletességgel adja vissza jellemző stílusjegyeit.

A legtöbb tervező igyekezett beépíteni kollekciójába a kilencvenes évek inspirációit, illetve a magazinok divatanyagai és a zenei videók is egyre gyakrabban járják körül a millennium küszöbe előtt toporgó irányzatokat. A leghűségesebben mégis az interneten terjeszkedő és ismertté vált, fiatalokat megcélzó márkák hódoltak be ennek a trendnek, némelyikük teljes kollekcióját és lookbookját a kilencvenes évek bűvöletében állította össze.

A retró trendeket éltető online divatmárka, a Nasty Gal havonta új lookbookkal jelentkezik.

A retró trendeket éltető online divatmárka, a Nasty Gal havonta új lookbookkal jelentkezik. A tavaszi-nyári választékuk teljes mértékben a kilencvenes éveket élteti, de különféle stílusokat vonultat fel. A sportos irányzatban a boyfriend fazonok is megjelennek, mint amilyen a koptatott, szakadt farmer és a leheletvékony, patentos baseball-dzseki.

A rikító színek, a hasat szabadon hagyó topok, a baseball-sapkák és a falatnyi sortok is visszatérnek a 2013 nyári divatba.

A rikító színek, a hasat szabadon hagyó topok, a baseball-sapkák és a falatnyi sortok is visszatérnek a nyári divatba. Sajnos a pataszerű szandálok szintén helyet kapnak a múltidéző trendben, de jobb elkerülni őket.

2013 - ban A kilencvenes évekből táplálkozó athletic trend a teniszruhákat is beépíti az utcai divatba.

A kilencvenes évekből táplálkozó athletic trend a teniszruhákat is beépíti az utcai divatba.

2013 - ban A Nasty Gal strandos összeállításában a rikító színek és a sportos fazonok dominálnak.

A Nasty Gal strandos összeállításában a rikító színek és a sportos fazonok dominálnak.

2013 A szúnyoghálós dzseki és nadrág nem ismeretlen azok számára, akik még emlékeznek a kilencvenes évek videoklipjeire.

A szúnyoghálós dzseki és nadrág nem ismeretlen azok számára, akik még emlékeznek a kilencvenes évek videoklipjeire.

Az áttetsző és műanyag hatású sortok is divatba jönnek. Íme, egy 2013-as

Az áttetsző és műanyag hatású sortok is divatba jönnek. Íme, egy 2013-as, modelleket felvonultató videoklip, mely szintén a kilencvenes évek szellemében készült, hasonló stílusban.

Az Urban Outfitters 2013 nyári lookbookja a lakótelepi csajok stílusát adja vissza

Az Urban Outfitters nyári lookbookja a lakótelepi csajok stílusát adja vissza: talán még sokan emlékeznek a pólókra nyomott smile figurára, a márványkoptatott farmerokra és a pimaszul kacér, tenyérnyi rövidnadrágokra.

Ing és top: a kilencvenes években ez volt a két legfontosabb alapdarab egy vagány csaj 2013 nyári ruhatárában.

Ing és top: a kilencvenes években ez volt a két legfontosabb alapdarab egy vagány csaj nyári ruhatárában.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba