2013 - 2014 kedvenc téli trend

Nyakunkon a tél, ám ez szerencsére új divathullámot is jelent, ezért, ha te is kíváncsian várod, mit találnak ki a nagy guruk az új szezonra, akkor jó hírünk van: csupa nőies, finom, és a hétköznapokban is remekül viselhető, sokféleképpen variálható trend vár ránk a következő szezonban.

2013: a tél a pale és nude sminkekről fog szólni
Pale smink

Míg nyáron büszkén csillogtattuk bronzos bőrünket, a tél a pale és nude sminkekről fog szólni. Persze, nem kell halotti maszkot sminkelned magadra, egy kis rózsás pír mehet a járomcsontodra, és a csillogó szemhéjpúder is trendinek számít, de az ajkaid mindenképpen legyenek halványak. 

Ha nincs matt színű rúzsod, próbáld ki ezt a trükköt: vidd fel a jól megszokott árnyalatot, majd tegyél egy darabka papírzsebkendőt az ajkaidra, és ezen keresztül ütögess rájuk egy kis púdert.

A vagány, szűk szárú, kicsit kopottas hatású farmerek még mindig a kifutók kedvencei, de itt a divatházak újítása: viselj hozzájuk csillogó, ragyogó, színes ékszereket!
Csillogás és farmer

A vagány, szűk szárú, kicsit kopottas hatású farmerek még mindig a kifutók kedvencei, de itt a divatházak újítása: viselj hozzájuk csillogó, ragyogó, színes ékszereket! Ezeket a farmereket többnyire vagány bakanccsal és dzsekivel, vagy egyszerű, egyszínű felsővel hordjuk, így az arany vagy akár a tűzzománc is bőven belefér.

Az izgalmas trendnek köszönhetően a megjelenésed sokkal érdekesebb lesz, a színek nőiességet, játékosságot csempésznek a kicsit rockos összeállításba.

a finom kasmír pulóver kicsit sportos stílusban viselve a mindennapokban is megállja a helyét
Kasmír pulóver

Általában a hollywoodi filmek a felső tízezer divatos, fiatal lányait jelenítik meg ebben az ikonikus darabban, de a finom kasmír pulóver kicsit sportos stílusban viselve a mindennapokban is megállja a helyét.

Vegyél hozzá egyszerű szabású farmert, alá pedig inget, aminek az ujját és a gallérját kihajtogatod a pulóver alól. Akassz a nyakadba egy vintage hatású nyakláncot, és tökéletes lesz az összkép.

Idén tényleg kihagyhatatlan, úgyhogy ha eddig nem tetted, mindenképpen szerezz be egy színes blézert.
Színes blézer

Idén tényleg kihagyhatatlan, úgyhogy ha eddig nem tetted, mindenképpen szerezz be egy színes blézert. Gyakorlatilag bármivel felveheted, hiszen a szabása miatt elegáns, mégis vidám, divatos darab lesz.

Ha félsz a színektől, válassz egy kék vagy zöld darabot, de ha bevállalós vagy, jöhet a pink, a sárga vagy a türkiz is.

A szezon egyik kedvence, de nem mindegy, mivel viseled. A kötött miniruha bájos, de éppen ezért kicsit unalmas is lehet.
Kötött miniruha

A szezon egyik kedvence, de nem mindegy, mivel viseled. A kötött miniruha bájos, de éppen ezért kicsit unalmas is lehet.

Vegyél hozzá trendi, medálos nyakláncot, bőrdzsekit és bakancsot, hogy minél jobban kiemeld a kontrasztot, így a ruhád egyszerre lesz romantikus és szexi.

Az azték minta hódítása már sejtette, hogy az etno vissza fog térni a köztudatba
Etno minta bőrdzsekivel

Az azték minta hódítása már sejtette, hogy az etno vissza fog térni a köztudatba, de ha igazán divatos akarsz lenni, akkor ne a hippis, inkább a kicsit punk-rockosabb vonalon indulj el, és vegyél hozzá bőrdzsekit, szűk szárú farmert vagy bakancsot.

Az is működik, ha a kicsit szigorú, andrigün darabokhoz csak a kiegészítők, például a cipő, táska vagy ékszer terén csempészed be az etno mintákat vagy anyagokat.

A szőrme a tél egyik kedvence lesz, és az állatvédőknek sem kell aggódniuk
Szőrme

A szőrme a tél egyik kedvence lesz, és az állatvédőknek sem kell aggódniuk: a műszőrme sokkal menőbb, mint az igazi! Kiegészítőkön is viselheted, de akár teljes kabáton is, a lényeg, hogy ne ess túlzásba.

Ha szőrme van rajtad, ne viselj más állatmintát, és legyél tisztában vele, hogy milyen stílust akarsz megjeleníteni: a nőies vintagehez húzz magas sarkút és ceruza szoknyát, a sportoshoz farmert és magas szárú lovalgócsizmát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Használati utasítás sértődékenyekhez

A Sugarloaf egykori énekesnője megmutatta bájait! - képekkel

Bőrgomba, körömgomba